A XXI. század energiatakarékos fűtési rendszerei.

 

 

Infra - vörös fűtési rendszer                    

Energiatakarékos, intelligens vezérelés

Az infravörös fűtőfilmek magas hatásfokának és a sugárzó hőnek köszönhetően csökkenthető az energiafelhasználás, magas szintű vezérelhetősége lehetővé teszi, hogy a helyiségeket funkciójuknak megfelelően fűtsük akkor amikor arra valójában szükség van.

Programozható vezérléseinkkel további 25-35% energia megtakarítás érhető el.

 

Könnyen beszerelhető

A fűtőfilmek alacsony beépítési magasságú rendszerei akár új építés akár felújítás esetén kiválóan alkalmasak fűtésrendszerek kialakítására, korszerűsítésére, komfortérzet növelésére.

 

Biztonságos

Az infravörös fűtésrendszerek kifogástalan biztonságot nyújtva működnek, ellentétben a gázüzemű fűtésrendszerekkel szemben tűz és szénmonoxid-mérgezés veszélye nélkül!

 

Tiszta és csendes működés

Teljesen hangtalan működés, káros anyag kibocsátás nélkül!

 

Karbantartás-mentes, 15 év Garancia!

Rendeltetésszerű használata esetén hibalehetőség gyakorlatilag kizárt.
Amennyiben külső ráhatás következtében egy elem meghibásodna, a fűtés szinte változatlan hatékonysággal tovább folytatódik, csak a sérült 1cm-es rész esik ki a fűtési folyamatból. Nem kell egyből szerelőt hívni.
A fűtési rendszer nem igényel semminemű karbantartást, időszakos felülvizsgálatokat.

Fűtőfilm

A felhasznált fűtőfilmek a gazdaságos elektromos infra fűtések legújabb generációját képviselik. A fűtőfilmeket elsősorban padló-, illetve álmennyezeti fűtésként alkalmazzák. Fogyasztásuk és telepítési költségük a klasszikus vizes padlófűtési rendszerek alatt marad. A rendszer karbantartást egyáltalán nem igényel, élettartama gyakorlatilag korlátlan. Fűtőfilmeink alkalmazásával az épület fűtése akár helyiségenként, külön-külön szabályozható.


 

Infravörös padlófűtés

 

Élvezze a padló melegségét! Padlófűtés akár 1 nap alatt, bontás és betonozás nélkül. A teljes rendszer mindössze 5-6mmhelyet foglal a padlóban. Az infravörös fűtés teljes értékű, önállóan is megbízható fűtésrendszer, azonban komfortzónák kialakításával kiegészítő fűtésként is hozzájárulhat a kellemes közérzethez. A  fűtésrendszerünk elsősorban laminált burkolatokhoz ajánlott. Kerámia burkolatokhoz fűtőkábeleinket javasoljuk.

Infravörös mennyezetfűtés 

Az infravörös fűtőfilmek által leadott hősugárzás minden irányba terjed, így a mennyezet felől is kellemes hőérzetet ad. A gipszkarton álmennyezetbe építhető fűtőfilm rendszer mindössze 8-12 cm-el csökkenti a belmagasságot, a telepítést követően szinte észrevehetetlen. Ezt az álmennyezeti fűtést elsősorban önálló fűtésként javasoljuk. Kivitelezése gyors és egyszerű, akár 1 nap alatt is telepíthető.

 

                                                                e-mail: info@infrahome.hu